uhb.jpg

citadel greeens

  • Type: Apartment interior

  • Status: Completed

  • Location: Citadel Greenz

  • Area: 2970 sqft

  • Photography: Abhi valera Photography

  • Completed in :  November, 2018

Design philosophy

The spatial arrangement of planning this 4 bhk apartment features the use of contemporary design approach with the use of complementary patterns and textures used on a backdrop of surfaces which highlights the overall design intervention  that has been made.

The elements designed in this house are intricately and precisely detailed. The quirky elements such as the hand-painted mural in living room and the eccentric yellow ceiling designed compliments the earthen hues of the natural finishes, framing an aesthetic visual experience throughout the house.

_DSC3328
_DSC3265
_DSC3117
_DSC3334
_DSC3339
_DSC3373
_DSC3119